Eerste namen Sziget 2023 op 1 december bekend

Sziget 2019
Photo: Rock Star Photographers

Het is bijna zover! De eerste namen voor Sziget 2023 worden op 1 december om 10:00 uur bekendgemaakt. Dit maakt de organisatie van het Hongaarse festival bekend via hun sociale media kanalen.

Sziget licht donderdag 1 december een eerste tipje van de sluier op. Verschillende festivals strooien met de eerste bekendmakingen, en The Island of Freedom blijft niet achter. De organisatie laat via de social media van het festival weten dat volgende week donderdag om 10:00 uur de eerste namen onthuld worden.

Geruchten voor Sziget 2023

De liefhebbers van het Hongaarse festival zitten in ieder geval niet stil. Er wordt namelijk al flink gediscussieerd wie Sziget gaat binnen slepen voor de 29e editie. Weet Sziget dit jaar de ijzersterke lijst met namen van vorig jaar te overtreffen? Deze zat vol met muzikale talenten als Justin Bieber, Dua Lipa, Arctic Monkeys en Stromae. Misschien wil popicoon Billie Eilish wel haar lege zomer opvullen met een bezoekje aan Boedapest. Ook Harry Styles en The Strokes zijn gevallen namen om mogelijk bovenaan het affiche van Sziget 2023 te verschijnen. Wil jij ook mee praten over wie de eerste acts zullen zijn die op de line-up gaan verschijnen? Hou dan het Festileaks forum in de gaten, en speculeer mee.

Justin Bieber Sziget 2022
Photo credits:
Sziget Festival

Ticketverkoop Sziget 2023

Het Hongaarse Sziget Festival, ook wel The Island of Freedom genoemd, is een van de grootste festivals van Europa. Het vindt volgend jaar van 9-14 augustus plaats in de hoofdstad Boedapest. Zes dagen vol met muzikale hoogtepunten en zo’n overweldigend randprogramma dat het voelt als een groot pretpark. De tickets zijn al in de verkoop en te verkrijgen via de website van Sziget. Een ticket voor het hele festival kost nu €325,- euro.

Sziget Logo

Sziget 2023

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 10-15 augustus 2023
Tickets Kopen