Ghost naar Graspop 2023

Ghost komt naar Graspop in 2023. De Zweedse band is de vijfde band die bekend is voor het festival. Ze sluiten op donderdag 15 juni de North Stage af.

Na succesvolle doortochten in onder andere 2016 en 2018 keert Ghost volgende zomer terug naar Graspop Metal Meeting 2023. Door hun groei van de afgelopen jaren kondigt het festival de groep rond Tobias Forge nu als headliner aan. Op donderdag 15 juni zijn ze de laatste act die speelt op de North Stage.

Rest van de affiche

Omdat Graspop met twee hoofdpodia werkt, komt er op die donderdag nog een headliner erbij. Deze zal zich naast Ghost en de al eerder aangekondigde Slipknot, Parkway Drive, Def Leppard en Mötley Cüe voegen op de affiche.

Andere mogelijke kanshebbers voor Graspop zijn onder anderen Avenged Sevenfold, Pantera en niemand minder dan Metallica. Metallica staat namelijk twee keer in Engeland komende zomer. Avenged Sevenfold heeft iets goed te maken na hun afzegging van dit jaar. De ‘reünie’ van Pantera is controversieel en houdt het internet al geruime tijd bezig. Op 2 december speelt de groep zijn eerste show in deze samenstelling.

Graspop 2023 duurt komende zomer opnieuw vier dagen en vindt plaats van 15 tot 18 juni.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2023

Locatie
België
Dessel, België
Datum 15-18 juni 2023
Line-up
Guns N' Roses
Gojira
Ghost
Guns N' Roses, Gojira, Ghost +132 meer
Tickets Dagkaarten vanaf €119. Combitickets vanaf €299. Kopen