Oscar and the Wolf nieuwe headliner Rock Werchter 2023

Photo credit: Kamiel Scholten/Festileaks

Rock Werchter 2023 maakt zojuist de komst van Oscar and the Wolf bekend. De nieuwe headliner speelt zaterdag 1 juli op de wei van het Belgische festival.

Muse en Fred Again… hebben er een maatje bij op de zaterdag van Rock Werchter 2023. Zojuist maakt de organisatie de komst van Oscar and the Wolf bekend bekend. De kersverse act speelt juist voor voor Muse op de mainstage van Werchter.

Met deze toevoeging begint het affiche van Rock Werchter steeds meer en meer vorm te krijgen. Onder meer Stromae, Arctic Monkeys, Queens of the Stone Age en Muse staan boven op de poster. Ook The Lumineers komen naar Werchter. Zij verklapten eerder al hun komst naar het Belgische festival.

Nieuw album

Bij een nieuw album hoort natuurlijk ook een nieuwe tournee. Met de kersverse langspeler, The Shimmer ging hij vorige zomer normaal op Europese tournee. Door mentale problemen trok Max Colombie de stekker uit deze tour. Enkele weken later stond hij op Pukkelpop en Lowlands, waar hij uitpakte met een magische set. Komt hij dit kunstje overdoen op Werchter?

Andere kanshebbers

Queens of the Stone AgeArctic MonkeysMuse en Stromae mogen we al van ons lijstje schrappen. Wie kunnen we nog allemaal op de poster van het Belgische festival verwachten? Misschien zijn Florence + The Machine Of Kendrick Lamar wel één van de volgende kanshebbers. Geruchten genoeg voor volgende zomer. Speculeer alvast mee, of overtuig andere Rock Werchter-fans op het Festileaks-forum.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Kopen