Advertisement

Goldband, Rondé en vele anderen naar Zwarte Cross 2023

Voorspeld door het Festileaks Forum
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Zwarte Cross 2023 voegt 33 nieuwe namen toe aan de line-up, waaronder Goldband, Rondé en Michelle David & The True Tones. Ook Høken met de Heinoos en Elephant zijn van de partij.

Het lijstje met nieuwe namen voor Zwarte Cross 2023 is veelzijdig, zoals we van het festival gewend zijn. Hieronder staan alle nieuwe artiesten.

Eerder werd al gepresenteerd dat Bastille en Eagles Of Death Metal het festival headlinen. Er is ook een groot aantal Nederlands trots aangekondigd: Maan, Antoon en WIES zijn deze zomer te vinden in de Achterhoek.

Zwarte Cross 2022 stage
Photo: Sjaak Böhmer / Zwarte Cross

Zwarte Cross 2023

De 25e editie van Zwarte Cross vindt plaats van 20 tot en met 23 juli 2023 op het bekende festivalterrein in de Achterhoek. Het grootste festival van Nederland staat vooral bekend om het veelzijdige randprogramma en won in 2022 dan ook de Festival Award voor ‘Beste Randprogramma’. Van theater en biscoop tot kermissen en natuurlijk het crossen, niks is te gek.

Blijf op de hoogte van informatie over Zwarte Cross via de officiële website of download de Festileaks app. Je kunt de App van Festileaks downloaden in de App Store of Play Store. Dan ben je door middel van pushmeldingen altijd als eerst op de hoogte van belangrijk festivalnieuws.

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2023

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 20-23 juli 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.

Over de auteur ✍️

Eva Wendt

Hi, I'm Eva, 19 years old and I want to work in the music/festival industry. I dont know yet what exactly, because there are many things I like about it. I used to organize my own festival for 6 years and studied IEMES (International Event Music & Entertrainment Studies). I quit this after around 8 months to start working at IFFR (Internional Film Festival Rotterdam). This February I started to write for Festileaks to gain experience in this as well!

Meer van Eva