Lowlands 2023 bevestigt boygenius, Pusha T en 30 meer

Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Lowlands 2023 voegt 32 nieuwe namen toe aan de line-up. boygenius, Pusha T, First Aid Kit en vele anderen zijn deze zomer te zien in Biddinghuizen.

De Amerikaanse indie-supergroep boygenius, bestaande uit Phoebe Bridgers, Lucy Dacus en Julien Baker, voert het nieuwe pakket aankondigingen aan. Andere bekende namen zijn de Amerikaanse rapper Pusha T, het Zweedse folk-duo First Aid Kit en Nederlandse artiesten S10 en Son Mieux.

Eerder bevestigde Lowlands 2023 al de headliners Billie Eilish, Florence + The Machine, Charlotte De Witte en Nothing But Thieves, plus vele anderen. De 32 extra namen voegen zich bij een line-up vol opvallende boekingen.

Dit zijn alle nieuwe bevestigingen:

Lowlands 2023 uitverkocht

Helaas voor de fans van de nieuwe aankondigingen: Lowlands 2023 is helemaal uitverkocht. Ook is het niet nodig om TicketSwap af te struinen, want kaartjes kunnen alleen via het nieuwe systeem van Ticketmaster worden doorverkocht. Je zult daar wel rekening moeten houden met flinke prijsstijgingen.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.