Nieuw festivaldrankje maakt intrede op Paaspop 2023: Jack Daniel’s & Coca-Cola

Goed nieuws voor festivalgangers die wel toe zijn aan wat afwisseling van al die vodka-appelsap en gin-tonic. Jack Daniel’s en Coca-Cola komen namelijk met een nieuw ‘ready-to-drink’ mixdrankje dat perfect geschikt is voor festivals. De Nederlandse introductie vindt komend weekend plaats op Paaspop!

Jack Daniel’s en Coca-Cola is natuurlijk geen nieuwe combinatie: het is al lange tijd een onlosmakelijk duo en een geliefd mixdrankje. Wel nieuw is dat de klassieke barcocktail nu voor het eerst wordt samengebracht in een ‘ready-to-drink’ 330ml blikje, inclusief eigen verpakking. Op die manier hoef jij – of de barmedewerker – dus niet zelf nog te mixen en wordt het veel makkelijker en sneller om het drankje mee te nemen of te bestellen aan de bar.

Jack Daniel’s & Coca-Cola is afgelopen november geïntroduceerd in Mexico en is sinds deze week ook verkrijgbaar in Nederlandse supermarkten, bioscopen en kiosken. Ter ere van de lancering is er op Paaspop een unieke experience gepland, dus hou je ogen open als je dit weekend in Schijndel bent! Natuurlijk is het drankje ook volop op het festival verkrijgbaar.

Jack Daniel’s & Coca-Cola is vervolgens de hele zomer verkrijgbaar bij veel festivals. De verwachting is dat het in rap tempo een echte favoriet onder festivalgangers wordt. Wie er op Paaspop bij is, kan zich dus een early adopter noemen.

Verrassingsshow

Naast nieuwe dranken is er komend weekend nog een hoop te beleven op Paaspop 2023. Wat dacht je van optredens van Limp Bizkit, Armin van Buuren, Goldband of het recent toegevoegde John Coffey? Los van de muziek kun je je natuurlijk ook eindeloos vermaken op Paaspop met allerlei gekkigheid, theatershows of een eindeloze hoeveelheid randactiviteiten.

Oh, en je hebt het niet van ons, maar we hoorden ook iets over een verrassingsshow op vrijdag- en zaterdagavond? Festileaks is er natuurlijk het hele weekend bij en je volgt ons voor live verslag van deze officieuze opener van het festivalseizoen!

Paaspop Logo

Paaspop 2023

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 7-9 april 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.