Bezoekers Pinkpop 2023 mogen flesje water mee op het terrein

Pinkpop 2017 | Foto: Bart Heemskerk

Dit weekend staan er weer tropische temperaturen voor de deur tijdens Pinkpop 2023. Om het festival goed door te komen moet je goed smeren en natuurlijk net zo belangrijk: goed hydrateren. De organisatie kondigt namelijk in een interview met 1Limburg aan dat bezoekers hun eigen flesje water mee mogen nemen.

Het flesje mag een maximale inhoud hebben van een halve liter. Dus neem je herbruikbare of desnoods wegwerp-fles mee. In het geval van dat laatste: neem deze aan het einde van het festival weer netjes mee terug. Of gooi hem zelf weg. Zo houden we de Pinkpop-weide mooi groen.

Pinkpop stage
Photo credit: Monique Biermans / Festileaks

Dit weekend doet Festileaks net zoals ieder jaar verslag van Pinkpop. Zin in wat voorpret? Lees dan hier bijvoorbeeld de voorbeschouwing van het optreden van Red Hot Chili Peppers en Robbie Williams. Betreed je voor het eerst het Megaland-terrein? Lees dan onze Pinkpop startersgids.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.