Data Pinkpop 2024 bekend: vierde weekend van juni

Photo credit: Nikki Born / Festileaks.

Vlak na de show van headliner Red Hot Chili Peppers en nog voordat het Pinkpopterrein goed en wel heeft kunnen leegstromen, maakt de organisatie de data voor Pinkpop 2024 bekend. Hou 21, 22 en 23 juni 2024 maar vrij in je agenda om te dansen in Landgraaf tijdens de 53e editie van Pinkpop.

Direct na het laatste optreden van de 52e editie van Pinkpop wordt aan de festivalgangers medegedeeld dat het oudste jaarlijks terugkerende festival ter wereld ook in 2024 van de partij is. Op 21, 22 en 23 juni kleurt Landgraaf weer roze tijdens Pinkpop 2024 om drie dagen lang te genieten van verschillende grote artiesten.

Foto: Nikki Born (Pinkpop 2023)

Traditionele pinksterweekend

In 2019 kondigt Pinkpop al aan dat het festival ten minste tot en met 2029 niet met Pinksteren plaats zal vinden. Door te veel concurrentie in het Pinkster-weekend – mede door het Amerikaanse Bonnaroo – zal het Limburgse festival zich richten op het tweede weekend van juni. Met de aankondiging van het festival wijkt het festival voor Pinkpop 2024 dus af van het tweede weekend in juni en wijkt het uit naar het vierde weekend van juni.

Meer Pinkpop 2023

Afgelopen weekend genoten meer dan 60.000 bezoekers elke dag van optredens op Megaland. Van snel opkomende TikTok-sensaties tot gerenomeerde artiesten zoals Robbie Williams. En van de tweede vrouwelijke headliner in de geschiedenis van het festival, P!nk, tot publiekslieveling The Script, er was veel moois te beleven. Was jij afgelopen weekend op Pinkpop 2023? Laat weten wat jouw top 3 van Pinkpop 2023 is via onderstaande Facebook-post.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen