De timetable voor Graspop 2024 is er

Photo: Graspop Press

De line-up van Graspop 2024 was al even bekend. Ein-de-lijk is daar nu ook de timetable. Tijd dus om je vrienden op te trommelen en wat knopen door te hakken.

Menig metalhead ligt er wel eens van wakker: clashes op Graspop. Nu wordt de pleister er eindelijk met één ruk afgetrokken. De timetable is bekend, en dus weten we nu waar we aan toe zijn.

Dat er dit jaar weer pijnlijke clashes voorkomen was al wel te verwachten. Veel van de acts die goed scoren in de populariteitspoll, staan namelijk ook bovenaan het affiche van Graspop, waar overlappingen in het programma onvermijdelijk zijn. De timetable vind je in de officiële Graspop app.

Graspop 2024

Nog niet helemaal bekend met alle acts op de line-up? Daarvoor hebben wij de perfecte oplossing. Zo is dit wat ons opvalt aan het affiche, lees je hier welke bands van de undercard je moet zien, en kan je in de populariteitspoll zien welke acts op enthousiasme kunnen rekenen van andere bezoekers.

Daarnaast hebben we al wat dieper ingezoomd op het ideale headlinerduo Bring Me the Horizon en Avenged Sevenfold, en lees je hier meer over de ‘gestolen‘ band op de Graspop line-up. Tot slot is er altijd nog de Festileaks Graspop 2024 playlist. Ideaal om alle acts beter te leren kennen.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Kopen