Graspop 2024 uitverkocht

Screenshot Instagram Graspop

Over een kleine twee weken zitten we middenin Graspop 2024. Althans, als je al een ticket hebt. Want alle tickets voor dit jaar zijn nu hartstikke uitverkocht.

Twee dagen geleden gaf de organisatie al het signaal dat er nog maar een gelimiteerd aantal tickets voor de vrijdag resteren. Nu zijn ook de dagtickets van de vrijdag met onder andere Judas Priest, Five Finger Death Punch en Pendulum uitverkocht.

Laatste kans

Om wat voor reden ook niet op tijd aan een ticket kunnen komen voor Graspop? Via de website van Graspop is het nog mogelijk je in te schrijven voor de wachtlijst van dagtickets voor vrijdag en zondag.

Toch liever een ticket voor een andere dag? Of simpelweg je kans op een ticket vergroten? Via TicketSwap zijn er op het moment van schrijven nog enkele tientallen vrijdagtickets verkrijgbaar. Voor de overige dagtickets en combitickets heb je wat meer geluk, en snelheid nodig. Hier strijd je samen met duizenden anderen om de laatste doorverkooptickets die mondjesmaat voorbij komen.

Voorpret

Is het je gelukt, en ben je er over twee weken bij? Vergroot dan alvast de voorpret met een waslijst aan voorbeschouwende artikelen. Zo bekeken wij alvast wat je kan verwachten van headliner Machine Head, doken we in acts als BABYMETAL en Pendulum, ontleden we de lastigste clashes van Graspop en zetten we alles wat je moet weten voor je eerste keer Graspop op een rij. Voorpret gegarandeerd!

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.