Ben

Paaspop 2019

19 t/m 21 april 2019 Schijndel, Nederland PAASPOP TICKETS

Vote for Paaspop 2019

Paaspop 2019 is de 44e editie van het festival in Schijndel. Al sinds 1974 is het een van de grote openers van het Nederlandse festivalseizoen. Tijdens een weekendje Paaspop hoeft je je niet te vervelen: het festival biedt een podium voor theater, muziek en stand-up comedy, maar ook voor literatuur en straatartiesten. Daarnaast kun je er genieten van een heuse food line-up. Onder andere Bastille, Fatboy Slim, Iggy Pop en Kensington waren de grote publiekstrekkers van Paaspop 2018.

Paaspop Nieuws

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik Paaspop?

Het snelste en gemakkelijkste is om de trein te pakken naar station Den Bosch en vanaf daar de Paaspop Pendelbus te pakken. Een ritje met de pendelbus kost €6,- in de voorverkoop. Ga je liever met een lijnbus? De dichtstbijzijnde bushalte is op de Zwembadweg in Schijndel. Vanaf daar is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar de festivalterrein.

Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats van Boer Anton, nabij het Nonnenbos. Voor €15,- stal je je auto voor het hele weekend, voor één dag betaal je een tientje. De opbrengst van het parkeren bij Paaspop gaat zoals elk jaar naar een goed doel.

Is er een camping?

Paaspop heeft één groot campingterrein, waar je gratis je tentje op mag zetten wanneer je in het bezit bent van een weekendticket. Als je een of meerdere dagkaarten hebt, heb je geen toegang tot de campings. Er is voldoende ruimte voor campers en caravans, maar daar heb je wel een extra ticket voor nodig.

Je kan kiezen voor verschillende camping-upgrades. Afgelopen jaar is er bijvoorbeeld een heus tipi resort geopend. Je kan ook een stukje grond – oftewel een vriendenarea – afhuren speciaal voor jou en je squad. Zo ben je er altijd zeker van dat jullie dicht bij elkaar liggen.

Waar kan ik terecht met overige vragen over Paaspop?

Als je nog andere vragen hebt over Paaspop, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

Meer info over Paaspop vind je ook in onze Festivalrapporten van Paaspop 2018, Paaspop 2017, Paaspop 2016 en Paaspop 2015.

Paaspop Aftermovie

Paaspop Locatie

Paaspop Adres

Festivalterrein Molenheide
Vijverweg 22
5482 ZN
Schijndel
Noord-Brabant
Nederland

Vergelijkbare festivals