Advertisement

‘Rammstein naar Europese festivals in 2017’

Metalheads, droog de tranen die je gelaten hebt om het cancellen van Fortarock. Volgens Rammstein World kunnen we deze zomer namelijk weer een hoop vuur verwachten op de festivalweides: Rammstein zal volgens hen binnenkort hun festival-tour bekendmaken.

De site laat niet heel veel los over de tour, behalve dat er één stad in Frankrijk op de planning staat. Dat zou kunnen betekenen dat de band dit jaar op Hellfest of Download Parijs staat. Echter was Rammstein vorig jaar al op beide festivals te vinden, waardoor een optreden op beide festivals niet heel logisch lijkt. Dit jaar vindt er voor het eerst in Parijs een editie van Lollapalooza plaats. Daar zouden de heren dus ook op het podium kunnen staan.

Betrouwbaarheid

Rammstein Live in een boot

Het betreft dus geen officieel bericht, maar een bericht van de fansite Rammstein World. Toch nemen we het gerucht serieus, want de site is doorgaans goed ingelicht. In 2015 voorspelde de site namelijk ook dat Rammstein in de zomer van 2016 zou gaan touren, wat toen uitgekomen is. De band stond vorig jaar op een hoop Europese festivals, waaronder Rock Werchter en Pinkpop.

Wil jij alvast kunnen genieten van een spectaculair optreden van de Duitse metalveteranen? Je kunt hun optreden op Download 2013 hier terugkijken!