Benicàssim 2017 bevestigt Deadmau5, Crystal Fighters en meer

Nieuws vanuit een van de zonnigste festivals van Europa. Benicàssim kondigt een grote lading nieuwe namen aan, waaronder Deadmau5, Crystal Fighters en Courteeners. 

Naast deze drie nieuwe namen maakt het Spaanse festival ook de komst van Peter Doherty bekend. Ook hiphop en pop krijgen een mooie plek op het affiche van Benicàssim. Het festival voegt Kaytranada en Dua Lipa aan de line-up. Daarnaast staan er met de komst van Los Planetas lokale helden op het affiche.

Eerder werd de komst van headliners The Weeknd, Red Hot Chili Peppers en Kasabian al bekend gemaakt. Vandaag wordt ook bekend dat Deadmau5 samen met Foals en Los Planetas headliner is van de overgebleven dag. Wie je deze zomer allemaal op het zonnige festival kan bewonderen vind je hieronder:

Benicàssim 2017

Het Benicàssim festival (voluit: Festival International de Benicàssim, maar je mag ‘Beni’ zeggen) vindt van 13 tot en met 16 juli plaats in het gelijknamige Spaanse kustplaatsje Benicàssim, niet ver van Valencia. Festileaks bezocht het festival vorig jaar en zag dat het festival perfect te combineren is met een welverdiende vakantie. Overdag is er de gelegenheid om lekker bij te komen van de zware festivaldagen, waar rond een uurtje of vijf de eerste bands hun deuntjes beginnen te spelen. Het festival is inmiddels populair geworden bij bezoekers met verschillende nationaliteiten, waaronder veel Engelsen. De afgelopen jaren speelden onder andere MuseBlur en Arctic Monkeys op het festival. Een kaartje heb je al vanaf €149,-. Zie voor meer informatie de website.

 

 

FIB Benicàssim Logo

FIB Benicàssim 2023

Locatie
Spanje
Benicàssim, Spanje
Datum 13-16 juli 2023
Tickets Kopen