Combitickets Rock Werchter 2017 uitverkocht

Rock Werchter 2016

De organisatie van Rock Werchter waarschuwde er al voor en nu is het echt zo ver: de combitickets voor het festival zijn uitverkocht. Dat is te lezen bij Ticketmaster.

Voor wie er toch nog bij wilt zijn, is aangewezen op tickets voor de donderdag of vrijdag. Die zijn nog wel beschikbaar. Ook is er een wachtlijst geopend voor combitickets. Mochten er nog kaarten beschikbaar komen, worden leden van die lijst gemaild. Daarbij geldt: wie zich het eerst aanmeldt, wordt als eerst gemaild.

Ben jij een van de gelukkigen met een ticket voor Rock Werchter? Goed gedaan! Deze zomer kun je genieten van onder andere System of A Down, Arcade Fire, Radiohead en Foo Fighters.

Wanneer je Arcade Fire en Kings Of Leon wil zien, kan dat nog. Kaarten voor de donderdag zijn nog beschikbaar. Ook voor de fans van Radiohead is het nog niet te laat. Ook tickets voor de vrijdag van Rock Werchter zijn nog beschikbaar, hoewel ook die hard gaan.

Met de bus naar Rock Werchter

Rock Werchter is niet alleen razend populair in België, ook duizenden Nederlanders trekken jaarlijks zuidwaarts om mee te genieten. Het is niet altijd even makkelijk om naar België te reizen met je tent en bagage voor vier dagen feest. Voor Rock Werchter is er dan ook een uitgebreide busdienstverlening met maar liefst acht opstapplaatsen in verschillende Nederlandse steden. In iedere deelnemende stad vertrekt een bus op woensdag 29 juni en donderdag 30 juni. Op maandag 4 juli keert iedereen terug naar huis. Luxe!

[mks_button size=”large” title=”Meer info & boeken” style=”squared” url=”https://festival.travel/travel/festivalbussen/rock-werchter-bus/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met o.a. RadioheadSystem Of A Down, Foo Fighters, Arcade Fire, Blink-182, Kings Of Leon, alt-J, The Chainsmokers en Linkin Park wordt door velen deze line-up nu al uitgeroepen tot beste line-up ooit. De ticketverkoop is reeds gestart. Combitickets zijn inmiddels uitverkocht. Dagtickets voor de donderdag en vrijdag zijn er nog wel. Deze kosten €100,-, deze zijn verkrijgbaar via Festival.Travel. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

[mks_button size=”large” title=”Ticketverkoop Rock Werchter 2017″ style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/rock-werchter/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!