Komt Milky Chance naar Pinkpop 2017?

1LIVE Krone 2016 – 2015 – Show – Milky Chance

Het Duitse duo Milky Chance staat deze zomer op Pinkpop, als we de Metro mogen geloven. Zij schrijven dat vandaag in hun krant.

In een artikel over de nieuwste plaat van het duo wordt gesteld dat Milky Chance deze zomer op een aantal festivals staat, waaronder Pinkpop 2017. Het artikel lees je hieronder:

Of de band ook daadwerkelijk op het festival zal staan, blijft nog maar de vraag. Volgens het tourschema van Milky Chance staat de band tijdens Pinkpop op een festival in Amerika, wat natuurlijk niet bepaald om de hoek is. Aan de andere kant: we hebben acts vaker binnen hetzelfde weekend de oversteek zien maken.

Vorige week vond de perspresentatie van Pinkpop plaats, waar het overgrote deel van de line-up van het festival bekend werd gemaakt.

Milky Chance

https://www.youtube.com/watch?v=mtp1FaHL2KQ

Het is alweer 4 jaar geleden dat Milky Chance met hun debuutplaat kwam. Sadnecessary verbaasde toen vriend en vijand, zover ze die toen dan hadden, met nummers zoals ‘Stolen Dance’ en ‘Down By The River’. Het duo werd naar aanleiding van deze plaat in thuisland Duitsland uitgeroepen tot Nieuwkomer van het Jaar. Toen bleef het een tijdje stil vanuit deze tweekoppige band. Tot dit jaar. Je kan al drie nieuwe songs luisteren van het album Blossom dat morgen (17 maart) uitkomt. Het is nog een dagje wachten om te luisteren of ze ook dit jaar hoge ogen gaan gooien.

Pinkpop 2017

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2017. In het Pinksterweekend strijkt het oudste onafgebroken popfestival van Europa weer neer op Megaland in Landgraaf. Green Day, Justin BieberSystem Of A Down, Martin Garrix en Kings of Leon zijn de grote namen van deze editie.

De kaartverkoop is reeds gestart. Net als vorig jaar leg je € 95,- neer voor een dagje Pinkpop en € 195,- voor een heel weekend. De zaterdag (Justin Bieber-dag) is reeds uitverkocht. Zie voor meer info de site van Pinkpop of onze programmapagina. Wil je meediscussiëren over de andere mogelijke namen van Pinkpop 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum, waar volop gediscussieerd wordt over het festival.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Line-up
Tickets Kopen