Biffy Clyro, Years & Years en meer naar Benicàssim 2017

Nieuws vanuit het zonnige Spanje: Benicàssim bevestigt onder andere de komst van Biffy Clyro en Years & Years. Het festival in het gelijknamige plaatsje Benicàssim nabij Valencia vindt plaats van 13 tot en met 16 juli.

Naast deze namen maakt het festival ook de komst van The Jesus and Mary Chain bekend. Benicàssim is het tweede festival voor de band deze zomer, want eerder werden zij bevestigd voor La Route Du Rock 2017. Ook spelen Temples, Honne, Tiga, La Casa Azul en Joe Crepusculo op het Spaanse festival.

Deze namen voegen zich in een rijtje mooie namen met onder andere Kasabian, Red Hot Chilli Peppers, The Weeknd, Foals en Deadmau5. Als de Spaanse zon niet voor hitte zorgt, doet deze line-up dat wel! Wie je deze zomer allemaal op Benicàssim kunt zien, check je hier:

Benicàssim 2017
Benicàssim Festival 2016
Foto: Jota Martinez

Het Benicàssim festival (voluit: Festival International de Benicàssim, maar je mag ‘Beni’ zeggen) vindt van 13 tot en met 16 juli plaats in het gelijknamige Spaanse kustplaatsje Benicàssim, niet ver van Valencia. Festileaks bezocht het festival vorig jaar en zag dat het festival perfect te combineren is met een welverdiende vakantie. Overdag is er de gelegenheid om lekker bij te komen van de zware festivaldagen, waar rond een uurtje of vijf de eerste bands hun deuntjes beginnen te spelen. Het festival is inmiddels populair geworden bij bezoekers met verschillende nationaliteiten, waaronder veel Engelsen. De afgelopen jaren speelden onder andere MuseBlur en Arctic Monkeys op het festival. Een kaartje heb je al vanaf €149,-. Zie de website voor meer informatie.

 

 

FIB Benicàssim Logo

FIB Benicàssim 2023

Locatie
Spanje
Benicàssim, Spanje
Datum 13-16 juli 2023
Tickets Kopen