Melt! Festival 2018 komt dinsdag met eerste aankondiging

Foto: Johannes Riggelsen

Wie zin heeft om komende zomer de voetjes van de vloer te gooien moet dinsdag 14 november goed opletten. Dan komt Melt! Festival namelijk met de eerste namen naar buiten.

Dinsdags de eerste namen dus, maar de organisatie heeft een mooie actie om alvast in de stemming te komen. Tot aanstaande maandag kun je namelijk gratis tickets verdienen voor het Duitse festival. De eerste tien mensen die de headliner goed voorspellen krijgen twee VIP tickets voor de editie van 2018! Meedoen kan door op de Facebook-pagina van het festival te reageren op onderstaande post.

Wil je weten wie kans maken op een headlinespot op Melt! Festival? Check dan ons geruchtenoverzicht!

Melt! Festival 2018

Melt! Festival vindt aankomend jaar plaats van 13 tot en met 16 juli. Op een oud industrieterrein bij Berlijn wordt komende zomer weer 4 dagen lang gedanst tot je er bij neer valt. Echt de hele dag dansen? Ja, echt de hele dag. Op de 24 uurs-dansvloer stopt het feest namelijk nooit. Ook met de locatie scoort Melt! Festival ieder jaar. Het oude industrieterrein is volgens iedere bezoeker een lust voor het oog! Wie er dit jaar op het Duitse festival te vinden zijn is nog de vraag. Vorig jaar stonden onder meer M.I.A., Die Antwoord en Phoenix op het affiche. De verwachtingen zijn dus hoog gespannen.

Melt Festival Logo

Melt Festival 2024

Locatie
Duitsland
Gräfenhainichen, Duitsland
Datum 11-13 juli 2024
Line-up
Freddy K
James Blake
Honey Dijon
Tickets Kopen