3FM Serious Request veilt: een maand lang naar 4 Europese topfestivals

Balaton Sound 2017
Foto: nl.balatonsound.com / Sandor Csudai

Ben jij helemaal gek van festivals én steun jij graag een goed doel? Dan moet je dit veilingitem checken! In samenwerking met Festival.Travel biedt 3FM Serious Request je namelijk een maand lang toegang tot 4 Europese topfestivals inclusief een 1e klas interrail-ticket.

De bieder die aanstaande vrijdagavond het hoogste bod geplaatst heeft, gaat een fantastische zomer tegemoet. De droommaand begint eind juni met een bezoek aan het Hongaarse festival VOLT. Met namen als Limp Bizkit, Depeche Mode en Iron Maiden is het affiche nu al om van te watertanden. Vervolgens ga je 5 dagen uit je dak op de lekkerste elektronische muziek op Balaton Sound. Met namen als The Chainsmokers en David Guetta belooft het één groot feest te worden daar aan het Balatonmeer.

Vanuit Hongarije wordt de reis voortgezet naar Servië. Van 12 tot en met 15 juli geniet je op een fantastische locatie van het beste dat Exit Festival je voorschotelt. En van de ene sprookjeslocatie ga je direct door naar de volgende. Met je laatste krachten pak je namelijk de trein naar het Roemeense Electric Castle. Met onder andere London Grammar, Wolf Alice en Damian Marley als eerste namen is er geen beter slot te bedenken aan deze onvergetelijke reis!

And last but not least: met jouw bod draag je ook nog eens bij aan het bij elkaar brengen van verscheurde families, hét doel van 3FM Serious Request 2017. Klinkt fantastisch toch? Bieden kan hier!

3FM Serious Request

https://www.npo3fm.nl/images/2017/12/12_74_Schermafbeelding-2017-12-12-om-16.29.32.png

Voor de veertiende editie 3FM Serious Request wordt dit jaar Het Glazen Huis opgebouwd in Apeldoorn. Van 18 t/m 24 december maken 3FM-dj’s Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn non-stop radio om aandacht te vragen voor een stille ramp en geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Samen met heel Nederland haalt 3FM dit jaar geld op om kinderen en ouders te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

Naast bieden op de veiling, kun je ook in actie komen of natuurlijk een plaatje aanvragen. Breng ze weer thuis!

Heineken Balaton Sound Logo

Heineken Balaton Sound 2024

Locatie
Hongarije
Zamárdi, Hongarije
Datum 3-6 juli 2024
Tickets Kopen