Advertisement

The War On Drugs, alt-J en meer niet op Pinkpop 2018

Pinkpop 2017
Photo credit: Bart Heemskerk / Pinkpop 2017

Afgelopen week heeft het Amerikaanse festival Mountain Jam een groot deel van haar line-up gepresenteerd, met daarop een aantal grote namen als alt-J en The War On Drugs. 

Het festival vindt plaats in hetzelfde weekend als Pinkpop, waardoor we de artiesten op de Mountain Jam-line up helaas niet op Megaland zien in 2018. Naast The War On Drugs en alt-J staan onder andere Jack Johnson, Portugal. the Man, Rag’N’Bone Man en Father John Misty op het driedaagse Amerikaanse festival. Bekijk de volledige line-up hieronder!

Een hele hoop namen die we dus niet op Pinkpop gaan vinden. Dit sluit natuurlijk niet uit dat we deze artiesten op een later moment in Europa kunnen verwachten. Zo is al bekend gemaakt dat Jack Johnson naar Royal Park komt, alt-J komt naar het Belgische Dour en Portugal. the Man is te zien op NOS Alive. Wil je weten wie wél kanshebbers voor Pinkpop zijn? Bekijk dan het Festileaks geruchtenoverzicht.

Pinkpop 2018

Pinkpop wordt dit jaar gehouden van 15 tot en met 17 juni. Dat is twee weken later dan vorig jaar en wederom niet tijdens Pinksteren. De komende editie zijn Foo FightersBruno Mars en Pearl Jam de headliners. Het volledige affiche van het festival wordt op 21 februari bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse perspresentatie in Paradiso. De voorverkoop start drie dagen later: op 24 februari kun je een ticket voor het festival bemachtigen.

Kun jij niet wachten op het moment dat er meer nieuws over de komende editie komt? Op ons forum kun je al speculeren over de rest van de line-up. Ook kan je hier mee doen met het Pinkpop VoorSpel.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen