Kaleo zegt af voor Rock Werchter 2017

Foto: Alexandra Valenti

Slecht nieuws voor de fans van de IJslandse rockband Kaleo. Door medische problemen moet de band heel wat optredens schrappen deze zomer.

Op 23 juni speelt Kaleo op Tinderbox festival in Denemarken, daarna lijkt hun zomertournee erop te zitten. De makers van ‘Way Down We Go’ zouden in juli door Europa touren, maar ze moeten helaas al hun concerten afgelasten. Onder andere de show op Rock Werchter op 30 juni valt in het water.

Kaleo

De IJslandse rockband Kaleo zag het licht in 2012. Na enkele goed ontvangen shows op Iceland Airwaves, verkozen de heren het Texaanse Austin boven hun thuisland IJsland. Vorig jaar debuteerde de band met het hun eerste album A/B. Met de single ‘Way Down We Go’ oogstte Kaleo een jaar eerder al veel succes met onder andere een plaats in de FIFA 16 soundtrack. Deze zomer zou de band zich opmaken voor een mooie festivalzomer. Er stonden onder meer optredens op Lollapalooza Parijs en Mainsquare festival gepland.

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met o.a. RadioheadSystem Of A DownFoo FightersArcade FireBlink-182Kings Of Leonalt-JThe Chainsmokers en Linkin Park wordt deze line-up door velen  uitgeroepen tot beste line-up ooit. Combitickets zijn inmiddels uitverkocht. Dagtickets zijn er enkel nog voor donderdag. Die kosten € 100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen