Advertisement

Sziget 2018 maakt komende maandag eerste namen bekend

Foto: Sandor Csudai

Het allereerste nieuws vanuit Hongarije is in aantocht! Sziget kondigt aan dat ze op maandag 22 januari de eerste acts voor de komende editie bekend zullen maken.

Tot op heden heeft de organisatie nog maar weinig over de 26e editie van het festival losgelaten. Wel werd er aangekondigd dat er dit jaar ‘vitale veranderingen‘ zullen zijn. Ook de bevestiging van Britney Spears voor Smukfest 2018 deed de geruchten over haar komst naar Sziget oplaaien. Aan al deze onzekerheid komt echter snel een eind. Op maandag 22 januari om 15:00 zullen de eerste artiesten voor Sziget 2018 worden onthuld!


Ondanks het nog onbekende affiche ging de kaartverkoop in november al van start. 7-day passes, vijfdaagse tickets en losse dagkaarten zijn allemaal nog verkrijgbaar. Je kunt ze kopen via onze vrienden van Festival.Travel. Wacht niet te lang: de afgelopen jaren was het festival helemaal uitverkocht!

Sziget 2018

Foto: Sandor Csudai

Sziget is een van de grootste festivals van het Europese vasteland. Bijna 500.000 festivalgangers trekken ieder jaar naar het Óbudai-eiland in hartje Boedapest. Het Hongaarse festival staat garant voor enorme headliners. Zo stonden in 2017 o.a. Pink, Kasabian en The Chainsmokers op de planken. Ook tientallen kleine podia bieden ruimte voor onontdekte parels. Met dit programma won Sziget ook nog eens de European Festival Award voor ‘Best Line-up’. Op dit festival hoef je je dus geen moment te vervelen. Benieuwd naar onze hoogtepunten van Sziget 2017? Check dan vooral ons festivalrapport!

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Fred again..
Tickets Kopen