The Wombats en meer naar Paaspop 2018

The Wombats

Paaspop brengt het totaal aantal acts op 175! Vandaag voegt het Brabantse festival onder meer The Wombats toe aan de line-up. 

Bij The Wombats blijft het niet. Ook Feed Me, De Likt en Naaz verschijnen nieuw op de line-up van het festival. Ook komt BZB met een speciale 25 jaar set naar Schijndel. Eerder werden al acts als Iggy Pop, Bastille, Fatboy Slim en Triggerfinger onthuld. Met nog anderhalve maand te gaan tot de start van het festival komt het affiche langzaam dichterbij de uiteindelijke vorm. Alle nieuwe namen vind je hieronder:

The Wombats

The Wombats is een Brits/Noors trio afkomstig uit Liverpool. Het drietal bereikt in 2007 internationaal succes met ‘Let’s Dance To Joy Division’ en is sindsdien niet meer weg te denken van de festivals. Sindsdien zat de band echter niet stil. Er volgde nieuwe hits als ‘Moving To New York’ en ‘Tokyo (Vampires & Wolves)’. Ook was de band meerdere malen op festivals als Pinkpop en Lowlands te vinden. In april verschijnt het nieuwste album van The Wombats en daar hoort natuurlijk een tournee bij. Onder meer Paaspop en Reading + Leeds worden deze zomer aangedaan.

Paaspop 2018

Paaspop
Foto: Jostijn Ligtvoet (Paaspop 2017)

Paaspop 2018 vindt plaats van 30 maart tot en met 1 april in het Brabantse Schijndel. Onder meer The Bloody BeetrootsBastilleIggy PopDe Jeugd Van Tegenwoordig en Kensington staan aankomende editie op het festival. Afgelopen editie waren Doe Maar, Anouk en Kensington de grote namen. Zoals altijd is er op het festival van alles te beleven. Check daarom ons Festivalrapport van 2017 voor een sfeerimpressie.

De reguliere kaartverkoop voor deze editie is inmiddels gestart. Voor € 119,-  ben je drie dagen van de partij. Dagtickets beginnen bij een prijs van € 59,-. Wil je meer weten? Check dan even de website van het festival!

Paaspop Logo

Paaspop 2023

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 7-9 april 2023
Tickets Kopen