Voor de aankomende editie van Pohoda Festival zijn er nog slechts zo’n 2000 tickets over voor de huidige prijs van € 89,-. Nadat deze tickets verkocht zijn, worden de ticketprijzen verhoogd naar € 99,-.

Dat heeft de organisatie van het Slowaakse festival bekendgemaakt. De capaciteit van het festival ligt rond de 30.000 mensen en verkocht de afgelopen jaren elke keer uit. Wacht dus niet te lang en koop je tickets hier.

De line-up van Pohoda 2018 is al goed gevuld. Zo is eerder al de komst van onder andere St. Vincent, The Chemical Brothers, Glass Animals en Jamie Cullum bekendgemaakt. Andere acts op het Slowaakse festival zijn Ziggy Marley, Fink en Scouting for Girls. Ook Nederland is vertegenwoordigd onder de artiesten met de komst van Bazzookas. De volledige lineup vindt je hier.

Pohoda Festival 2018

Het Slowaakse Pohoda Festival vindt dit jaar voor de 22e keer plaats in de stad Trenčín. Het lokale vliegveld van Trenčín wordt jaarlijks weer opgetogen voor een drie dagen durend feest. Komend jaar vindt het festival plaats van 5 tot en met 7 juli 2018. Hiermee delen ze dus een weekend met Rock Werchter en ook Down The Rabbit Hole vindt rond dezelfde tijd plaats. Zeker kans dat een aantal artiesten ook afreizen naar de Benelux!

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?