Vierde podium voor Rock Werchter 2018

Rock Werchter 2015
Foto: Joris Bulckens

Naast de nieuwe namen van vrijdag, heeft Rock Werchter 2018 meer nieuws. Voor het eerst zal er een vierde podium zijn: The Slope. Daarnaast zal The Barn dit jaar groter zijn.

Na de introductie van The Slope vorig jaar, zal de nieuwe area nog een extra functie krijgen dit jaar. Er komt namelijk een nieuw podium op de helling.

Rock Werchter-directeur Herman Schueremans laat weten: “Het is geen geheim dat we al een even dromen van een vierde podium. Er zijn zo veel – nu nog – kleinere bands die we graag willen introduceren bij het Rock Werchter-publiek. Dat staat er internationaal om bekend zeer ontvankelijk te zijn, artiesten die goed bevonden worden stevig, vaak voor altijd, te omarmen. We gaan de muziekliefhebbers dik verwennen.”

Het festival maakte ook bekend dat The Barn dit jaar groter zal worden. De capaciteit van de tent is vergroot tot 20.000 bezoekers.

Rock Werchter 2018

Rock Werchter vindt plaats van 5 tot en met 8 juli 2018 in het Belgische dorp Werchter. De ticketverkoop is inmiddels begonnen. Voor een combiticket ben je €238,- kwijt en voor een dagpas betaal je €102,-. Eerder werden al Gorillaz, Pearl Jam, Arctic Monkeys, Queens of the Stone Age en Snow Patrol aangekondigd. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival. Wil je meedenken over de line-up van 2018? Ga dan naar ons forum! Of doe mee met het Rock Werchter VoorSpel.

Alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen