Met de perspresentatie steeds dichterbij komen we ook dichterbij de voorverkoop van Pinkpop 2018. De organisatie heeft de voorverkooppunten voor het festival bekendgemaakt

Je kan natuurlijk je tickets gewoon bestellen via internet. Ook kun je naar een aantal fysieke winkels gaan om jouw ticket voor komende editie te bemachtigen. Hieronder vind je een lijst met alle verkooppunten te zien.

  • Buro Pinkpop in Geleen
  • Satisfaction Record Shop in Heerlen
  • Music Machine in Sittard
  • Sounds in Tilburg
  • Sounds Record Shop in Venlo
  • Burgerhoes in Landgraaf

De kaart verkoop van het festival begint op 24 februari om 10:00. Of je nu in de fysieke of digitale wachtrij ligt. Je geduld wordt over twee weken sowieso op de proef gesteld.

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop wordt dit jaar gehouden van 15 tot en met 17 juni. Dat is twee weken later dan vorig jaar en wederom niet tijdens Pinksteren. De komende editie zijn Foo FightersBruno Mars en Pearl Jam de headliners. Het volledige affiche van het festival wordt op 21 februari bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse perspresentatie in Paradiso. De voorverkoop start drie dagen later: vanaf 24 februari kun je een ticket voor het festival bemachtigen. Wil je weten wie kanshebbers zijn? Bekijk dan het Festileaks geruchtenoverzicht.

Kun jij niet wachten op het moment dat er meer nieuws over de komende editie komt? Op ons forum kun je al speculeren over de rest van de line-up.