Zaterdagtickets Rock Werchter 2018 uitverkocht

Rock Werchter 2016

De dagtickets voor de zaterdag van Rock Werchter 2018 zijn uitverkocht. Dat is te zien op Ticketmaster, de organisatie heeft nog niets laten weten.

Of er net als vorig jaar weer een wachtrij komt is nog niet bekend. De organisatie heeft nog niets laten weten, ook een ticketalarm ontbrak. Voor alle overige dagen zijn wel nog kaartjes beschikbaar. Ook de combitickets zijn nog niet allemaal verkocht. De gelukkige die wel een kaartje hebben kunnen gaan genieten van knallers als Pearl Jam, Jack White, Fleet Foxes en Jack Johnson.

Rock Werchter 2018

Rock Werchter vindt plaats van 5 tot en met 8 juli 2018 in het Belgische dorp Werchter. De ticketverkoop is inmiddels begonnen. Voor een combiticket ben je €238,- kwijt en voor een dagpas betaal je €102,-. Eerder werden al Gorillaz, Pearl Jam, Arctic Monkeys, Queens of the Stone Age en Snow Patrol aangekondigd. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival. Wil je meedenken over de line-up van 2018? Ga dan naar ons forum! Of doe mee met het Rock Werchter VoorSpel.

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die tot nu toe aangekondigd zijn!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen