Beyoncé en Jay Z in juni naar Amsterdam ArenA

Who run the world? Girls! Nouja, en Beyoncé en Jay Z natuurlijk. Mr. en Mrs. Carter komen dit jaar nog naar Nederland. Op 19 juni zetten zij samen de Amsterdam ArenA op zijn kop.

Beyoncé werd al eerder bevestigd voor Coachella. In 2017 zou ze hier al op de planken staan, maar ze cancelde dit optreden. Komend jaar komt ze dat optreden goedmaken. Coachella is tot nu toe het enige festival aankomende zomer voor Queen B. Met deze nieuwe data lijkt daar verandering in te komen. Zou het stel deze zomer op nog meer festivals staan? Houd onze Facebook en App in de gaten voor het laatste nieuws.

Afgelopen jaar stond Jay Z op meerdere festivals in Amerika. Onder andere Austin City Limits en V Festival mochten de wereldster ontvangen. Of hij komend jaar wederom Europese festivals aandoet is even afwachten. Met de aankondiging van de Nederlandse shows lijkt een Nederlands festival uitgesloten.

De pre-sale van het concert in de Arena op 19 juni 2018 start op 16 maart. De reguliere ticketverkoop begint op 19 maartMeer informatie over de tickets vind je hier.

Beyoncé

Naast actrice, ontwerpster en de vrouw van rapper JAY Z is Beyoncé natuurlijk één van de bekendste zangeressen ter wereld. Ze scoorde hits met ‘Drunk In Love’, ‘Irreplaceable’ en ‘Run the World’. De zangeres uit Texas bracht tot dusver 6 studioalbums uit en speelde in 10 films. Twee jaar geleden was Beyoncé nog in Europa te bewonderen. De zangeres gaf toen ijzersterke concerten in o.a. Amsterdam, Brussel en Düsseldorf. Check hier 5 redenen waarom iedereen Beyoncé live wil zien.

Jay Z

Jay Z, of voluit Shawn Corey Carter, is één van de beste Amerikaanse rappers van deze tijd. Hij scoorde hits met ‘Ni**as in Paris’, ‘Empire State Of Mind’ en ‘Family Feud’. In 2017 bracht hij op V Festival een prachtig eerbetoon aan Chester Bennington, de overleden frontman van Linkin Park. Aankomend jaar staat Jay Z samen met zijn vrouw Beyoncé in de Amsterdam Arena.