Colours of Ostrava 2018 kondigt Kensington aan

Kensington
Photo: Rahi Rezvani

Blijkbaar beviel de drukke festivalzomer van 2017 Kensington wel, want ook de zomer van 2017 zit weer vol voor hen. Next stop: Colours of Ostrava 2018!

Het daverende succes van de Nederlandse rockband Kensington ontging het Tsjechische festival niet. Deze week werd de band aangekondigd voor de aankomende editie van Colours of Ostrava, dat plaats vindt van 18 tot en met 21 juli 2018. “Een grootse Nederlandse concertsensatie”, noemt het festival de mannen.

Onlangs werden ook N.E.R.D., Kygo en Grace Jones al aangekondigd voor het festival. Hiermee gaat het festival dit jaar niet alleen voor de mooiste festivallocatie, ook lijkt het de organisatie gelukt een prachtige en vooral diverse line-up te presenteren.

Kensington

Kensington heeft het maar druk met alle optredens. In 2017 stond de Utrechtse band op onder andere Pinkpop, Concert At Sea, Paaspop en Sziget. Het viertal hield het echter niet bij festivals: Kensington wist ook maar liefst 5(!) keer de Ziggo Dome uit te verkopen. Het succes kwam niet onverwachts. In 2016 tourde de band ook al langs diverse grote festivals (Rock Werchter, Sziget) en stond deze zowel in 2015 (2 keer) als 2016 (3 keer) in een uitverkochte Ziggo Dome. Afgelopen januari won Kensington nog de felbegeerde Popprijs die jaarlijks tijdens Eurosonic Noorderslag wordt uitgereikt.

De aftrap van het festivalseizoen van 2018 vond voor de band reeds plaats op het Schijndelse Paaspop. Kensington is inmiddels ook al aangekondigd voor onder andere Electric CastleDauwpop en Central Park Festival. Wil je Kensington alvast in festival-actie zien? Hier kun je hun concert op Lowlands 2014 herbekijken!

Colours of Ostrava 2018

Foto: Matyas Theuer / Colours of Ostrava
2015

Colours of Ostrava is een divers festival dat plaatsvindt in Ostrava, Tsjechië. Het Tsjechische festival staat bekend om de unieke locatie. Sinds 2012 wordt Colours of Ostrava gehouden op een oud industrieterrein dat vol staat met ijzerfabrieken. Het festival is rijk aan verschillende muziekgenres variërend van electronic tot punk en reggae. Naast optredens zijn er ook veel andere activiteiten, zoals theater en workshops.

COLOURS OF OSTRAVA TICKETS

De 17e editie van het festival vindt plaats van 18 tot 21 juli 2018. Een weekendticket heb je voor € 122,-. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële website.

Colours of Ostrava Logo

Colours of Ostrava 2016

Locatie
Tsjechië
Ostrava, Tsjechië
Datum 14-17 juli 2016
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.