Down The Rabbit Hole 2018 bijna uitverkocht

Down The Rabbit Hole 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Wie dit jaar op de Groene Heuvels wilt genieten van de muziek van onder andere Queens of the Stone Age en Nick Cave moet opschieten. Down The Rabbit Hole laat zojuist weten dat er nog slechts 1784 kaartjes beschikbaar zijn.

Heb je jouw ticket op tijd binnen, dan is het tijd voor de voorpret. De headliners voor de komende editie zijn Queens Of The Stone Age, Nick Cave en Anderson. Paak & The Free Nationals. Ook staat opkomend talent YUNGBLUD op de planken en hebben de heren van De Jeugd Van Tegenwoordig grootse plannen. Het blokkenschema is al een tijdje bekend en dit zorgt voor een aantal lastige clashes.

Het festival zelf zit ook niet stil. De eerste verrassing is een nieuwe toegangspoort, the Grid en dit zal vast niet de laatste zijn voor het leukste konijnenhol van Nederland.

Down The Rabbit Hole 2018

dtrh15
Foto door Paul Thijssen

Van 29 juni tot en met 1 juli vindt de vijfde editie van Down The Rabbit Hole plaats. Met onder meer Queens Of The Stone Age, Nick CaveAnderson. Paak & The Free Nationals en MGMT belooft deze jubileumeditie eentje voor in de boeken te worden. In de voorgaande jaren stonden onder meer Damon Albarn, Moderat en Foals op het affiche. Het festival blinkt uit door de uitstekende sfeer en de unieke locatie in Beuningen, wat wel uit het festivalrapport van 2017 blijkt. Hierin werd het festival namelijk uitgeroepen tot het leukste festival genoemd vanwege de sfeer en aankleding. Gaat DTRH dat dit jaar evenaren?

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen