FortaRock 2018 komt met eigen bier

Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Goed nieuws voor bierliefhebbers die naar FortaRock 2018 gaan. Het festival komt namelijk met een eigen bier. Het drankje krijgt de naam Hopshredder en is verkrijgbaar in de biergarten.

Naast een lekker biertje kun je ook genieten van de beste metal muziek. Het programma van FortaRock is inmiddels compleet. Je kunt dit jaar onder andere gaan genieten van optredens van Opeth, Nightwish en Dragonforce.

FortaRock 2018

Fortarock publiek 2016
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

FortaRock is na een jaar afwezigheid weer terug. Eind 2016 gaf de organisatie aan dat er in 2017 geen editie zou komen. De hoge concurrentie van andere festival en drukke tourschema’s van artiesten zijn hiervoor de reden.

FortaRock 2018 wordt gehouden in het Goffertpark in Nijmegen op 1 en 2 juni. Dit jaar staan onder andere Nightwish, Opeth en Parkway Drive op het programma. Combitickets voor het Nijmeegse festival kosten €89 ,-. Tickets voor vrijdag koop je voor €49,-. Zaterdagtickets zijn slechts €10,- duurder en heb je voor €59,-. Alle informatie over tickets en de line-up is te vinden op de website.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.