Wijzigingen in blokkenschema Rock Werchter 2018

Rock Werchter 2017

Er zijn enkele wijzigingen aangebracht op het blokkenschema van Rock Werchter 2018. David Byrne speelt bijvoorbeeld iets langer dan in eerste instantie gepland was.

Daarnaast beginnen de shows van een aantal artiesten wat later. Ook maakte Dotan vorige week bekend zijn optreden te moeten afzeggen. Dus mocht je nou al een hele planning voor jezelf hebben uitgestippeld, let goed op!

Op de donderdag en vrijdag is er niets veranderd, en op de zaterdag is alleen Dotans optreden weggevallen. Een eventuele vervangende artiest is voor dit tijdstip nog niet bekend. Op de zondag zijn voor Klub C en The Barn de laatste drie artiesten verschoven. Voor Klub C beginnen en eindigen de optredens van Rone, Roméo Elvis X Le Motel en Fever Ray 10 minuten later. In The Barn eindigt het optreden van David Byrne 10 minuten later, waardoor de begin- en eindtijden van Nine Inch Nails en Parov Stelar ook 10 minuten zijn verschoven.

Hieronder zie je de wijzigingen, waarbij oude speeltijden in het rood zijn weergegeven. Het volledige vernieuwde blokkenschema check je op de officiële festivalwebsite.

Rock Werchter 2018

In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Het terrein gaat voor die tijd nog op de schop. Er wordt daar namelijk een nieuw landschapspark met veel groen en een betere afwatering gerealiseerd. De komst van onder andere Pearl JamJack WhiteGorillazThe KillersFranz Ferdinand en Nick Cave & the Bad Seeds was al bekend. De kaartverkoop voor het festival is op dit moment in volle gang. Dagkaarten voor zaterdag zijn inmiddels uitverkocht.

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die in 2018 op Rock Werchter te bewonderen zijn.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen