Advertisement

Leak: ‘Northlane naar Lokerse Feesten 2018’

Lokerse Feesten 2016

Een leak voor Lokerse Feesten 2018! Northlane kondigde deze week een Europese tour aan met daarbij het Belgische festival als één van de stops.

Eerder maakte de organisatie van Lokerse Feesten 2018 de komst van onder meer Zara Larsson en Clouseau bekend.  Simple MindsDropkick MurphysThe Prodigy en Kasabian zijn dit jaar de grootste namen op het programma. Northlane staat op 8 augustus op de punkrock dag van Lokerse Feesten.

Tussen de door Northlane aangekondigde tourdata staan diverse festivals, zoals het Zwitserse Open Air Gränichen en het Duitse Summer Breeze. Ook het Duitse Open Flair staat op het programma, zoals al eerder bekend werd gemaakt.

Northlane

De Australische metalcore-band Northlane is in 2009 opgericht. Nadat de leden via internet met elkaar in contact kwamen, besloten ze af te spreken en een band op te richten. De bandnaam is gebaseerd op het gelijknamige nummer van de Britse metalcore-band Architects, die de band als inspiratiebron ziet. Sinds de oprichting heeft Northlane vier albums uitgebracht, waarvan de meest recente, Mesmer, in 2017 uitkwam. Vorig jaar stond de band ook al op diverse Europese festivals, zoals Graspop en Jera On Air.

Lokerse Feesten 2018

De 44ste editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van 3 tot en met 12 augustus in het Belgische Lokeren. Vorig jaar gaven onder andere Mark Ronson, Tom OdellThe OffspringMarilyn Manson, Megadeth en Pixies acte de présence op het festival. Dit jaar zijn Simple MindsDropkick MurphysThe Prodigy en Kasabian de publiekstrekkers. Voor een combikaart ben je € 160,- kwijt, terwijl dagkaarten vanaf € 35,- over de toonbank gaan. Meer informatie hierover is terug te vinden op de website van het Lokerse festival. Hier zijn de festivalkaarten te koop en is het mogelijk campingkaarten en eet- en drinkbonnen aan te schaffen.

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Tickets Kopen