De line-up van Woo Hah! 2018 krijgt steeds meer vorm. Vandaag voegt het hiphop-festival onder meer Ty Dolla Sign en Playboi Carti toe aan het affiche.

Ook Rejjie Snow is op het terrein van de Beekse Bergen te bewonderen in het tweede weekend van juli. Alle nieuwe namen zie je hieronder:

Met de toevoeging van deze namen is de line-up bijna compleet. Cardi B moest haar optreden op Woo Hah! 2018 eerder afzeggen vanwege haar zwangerschap. Ook Blackbear, Smokepurpp en Trippie Redd moesten helaas hun optreden cancellen. De komst van Migos en Denzel Curry leek ook nog onzeker, maar de organisatie liet weten dat deze gewoon door zullen gaan.

Woo Hah! 2018

Woo Hah! viert haar lustrum van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli 2018 op het evenemententerrein van de Beekse Bergen, waar steevast ook Best Kept Secret plaatsvindt. Het festival duurt dit jaar voor het eerst maar liefst drie hele dagen. Dagtickets gaan voor € 59,- over de toonbank, terwijl je voor een weekendticket € 99,- (of € 135,- met camping) neerlegt. Alle soorten tickets zijn nog verkrijgbaar, maar vorige edities waren helemaal uitverkocht. Op het programma staan onder andere J. Cole, Joey Bada$$ en A$AP Rocky.

Wil je weten wat je kunt verwachten? Neem dan een kijkje naar ons festivalrapport van 2016. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Win 2 tickets voor Lollapalooza Berlijn!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets Lollapalooza Berlijn. In het laatste festivalweekend van het seizoen nog één keer genieten van exclusieve headliners als Kings of Leon, Swedish House Mafia en Martin Garrix: word jij die gelukkige winnaar?