De line-up van Woo Hah! 2018 krijgt steeds meer vorm. Vandaag voegt het hiphop-festival onder meer Ty Dolla Sign en Playboi Carti toe aan het affiche.

Ook Rejjie Snow is op het terrein van de Beekse Bergen te bewonderen in het tweede weekend van juli. Alle nieuwe namen zie je hieronder:

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Met de toevoeging van deze namen is de line-up bijna compleet. Cardi B moest haar optreden op Woo Hah! 2018 eerder afzeggen vanwege haar zwangerschap. Ook Blackbear, Smokepurpp en Trippie Redd moesten helaas hun optreden cancellen. De komst van Migos en Denzel Curry leek ook nog onzeker, maar de organisatie liet weten dat deze gewoon door zullen gaan.

Woo Hah! 2018

Woo Hah! viert haar lustrum van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli 2018 op het evenemententerrein van de Beekse Bergen, waar steevast ook Best Kept Secret plaatsvindt. Het festival duurt dit jaar voor het eerst maar liefst drie hele dagen. Dagtickets gaan voor € 59,- over de toonbank, terwijl je voor een weekendticket € 99,- (of € 135,- met camping) neerlegt. Alle soorten tickets zijn nog verkrijgbaar, maar vorige edities waren helemaal uitverkocht. Op het programma staan onder andere J. Cole, Joey Bada$$ en A$AP Rocky.

Wil je weten wat je kunt verwachten? Neem dan een kijkje naar ons festivalrapport van 2016. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

DELEN
Amber
Student Media, Informatie & Communicatie. Verslaafd aan concerten, festivals en eigenlijk gewoon muziek in het algemeen. Favorieten: Kendrick Lamar, Muse, Arctic Monkeys, Anderson .Paak en The xx. Daarnaast trots lid van de nieuwsredactie en tevens mede-verantwoordelijk voor het Spotify-kanaal van Festileaks.