WOO HAH! 2020 strikt Playboi Carti

Playboi Carti

De organisatie van WOO HAH! 2020 maakt zojuist een nieuwe naam bekend. Zo sluit Playboi Carti de vrijdag van het hiphopfestival af.

Het hing al een tijdje in de lucht maar nu is het officieel: Playboi Carti komt naar WOO HAH! 2020. Zo is ook meteen de derde headliner voor het festival bekend. De rapper krijgt de eer om de vrijdag van het festival af te sluiten.

Deze kersverse act voegt zich onder meer toe bij Kendrick Lamar, A$AP Ferg en Young Thug. Ook TNGHT zakt af naar Nederland, dit is nog niet officiëel bevestigd door het festival zelf.

Playboi Carti

Jordan Terrell Carter, beter bekend als Playboi Carti. Is een Amerikaanse rapper, zanger en songwriter. Je kent hem misschien wel van zijn singles ‘Magnolia’ of ‘wokeuplikethis*’. Zijn eerste album, In Abundance kwam in 2016 uit. Dit jaar wordt zijn vijfde album op de markt verwacht. Brengt de rapper zijn nieuwe muziek mee naar WOO HAH!?

WOO HAH! 2020

Woo Hah
Foto: Ruben den Boer / Festileaks

Iedere zomer verandert het festivalterrein van de Beekse Bergen drie dagen lang in een paradijs voor liefhebbers van hiphop. Dan vindt WOO HAH! namelijk plaats. Afgelopen zomer waren onder meer Travis Scott, BROCKHAMPTON en Rae Sremmurd aangekondigd. Voor de zevende editie staan onder meer Kendrick LamarA$AP Ferg en Ski Mask The Slump God op het affiche.

  • Locatie: Festivalterrein Beekse Bergen, Nederland
  • Datum: 10-12 juli 2020
  • Tickets: Een weekendkaart inclusief camping kost € 189,-; dagtickets vanaf € 59,- 
  • Meer informatie vind je op de website van het festival.