De heren van Preoccupations hebben een slechte week. Afgelopen nacht werd het busje met tourmateriaal gestolen. Het optreden op Best Kept Secret komt vooralsnog niet in gevaar. 

Afgelopen nacht was het opnieuw raak. Voor de tweede keer in één week tijd werd het busje met instrumenten van Preoccupations gestolen. Dit komt met een drukke festivalzomer voor de boeg maar wat slecht uit. Gelukkig worden er voorlopig nog geen optredens afgezegd. Best Kept Secret laat weten dat zij nog geen afmelding hebben ontvangen van de band. ”Wij blijven gewoon heel veel zin hebben in dat optreden,” aldus de organisatie.

Preoccupations

Preoccupations is een Canadese postpunkband die werd opgericht in 2012. De band startte onder de naam Viet Cong en bracht in 2015 het gelijknamige eerste album uit. De naam kon op stevige kritiek rekenen en kostte de band een aantal boekingen. In 2016 komt het tweede album Preoccupations uit. De band besluit zich te vernoemen naar het album en treedt sindsdien onder deze naam op. In 2018 is het weer tijd voor een nieuw album. Met New Material staat het viertal komende zomer op onder andere Best Kept Secret.

Best Kept Secret 2018

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

In 2018 vindt de zesde editie van Best Kept Secret plaats. Het festival wordt dit jaar vroeger gehouden dan voorgaande jaren. Op 8, 9 en 10 juni strijkt het festival neer op Beekse Bergen. Afgelopen editie stonden onder meer RadioheadArcade Fire en Run The Jewels op het affiche. Dit jaar kun je genieten van optredens van onder andere Arctic MonkeysThe National en LCD Soundsystem. Meer informatie en tickets voor het festival vind je op de website van het Brabantse festival.

Win 2 tickets voor Lollapalooza Berlijn!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets Lollapalooza Berlijn. In het laatste festivalweekend van het seizoen nog één keer genieten van exclusieve headliners als Kings of Leon, Swedish House Mafia en Martin Garrix: word jij die gelukkige winnaar?