De heren van Preoccupations hebben een slechte week. Afgelopen nacht werd het busje met tourmateriaal gestolen. Het optreden op Best Kept Secret komt vooralsnog niet in gevaar. 

Afgelopen nacht was het opnieuw raak. Voor de tweede keer in één week tijd werd het busje met instrumenten van Preoccupations gestolen. Dit komt met een drukke festivalzomer voor de boeg maar wat slecht uit. Gelukkig worden er voorlopig nog geen optredens afgezegd. Best Kept Secret laat weten dat zij nog geen afmelding hebben ontvangen van de band. ”Wij blijven gewoon heel veel zin hebben in dat optreden,” aldus de organisatie.

Preoccupations

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Preoccupations is een Canadese postpunkband die werd opgericht in 2012. De band startte onder de naam Viet Cong en bracht in 2015 het gelijknamige eerste album uit. De naam kon op stevige kritiek rekenen en kostte de band een aantal boekingen. In 2016 komt het tweede album Preoccupations uit. De band besluit zich te vernoemen naar het album en treedt sindsdien onder deze naam op. In 2018 is het weer tijd voor een nieuw album. Met New Material staat het viertal komende zomer op onder andere Best Kept Secret.

Best Kept Secret 2018

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

In 2018 vindt de zesde editie van Best Kept Secret plaats. Het festival wordt dit jaar vroeger gehouden dan voorgaande jaren. Op 8, 9 en 10 juni strijkt het festival neer op Beekse Bergen. Afgelopen editie stonden onder meer RadioheadArcade Fire en Run The Jewels op het affiche. Dit jaar kun je genieten van optredens van onder andere Arctic MonkeysThe National en LCD Soundsystem. Meer informatie en tickets voor het festival vind je op de website van het Brabantse festival.