Jan Smeets hintte eerder al dat de muntprijs van Pinkpop waarschijnlijk zou veranderen. Vandaag bevestigt Livecrowd dat inderdaad. De klantenservice verklapt via Whatsapp de consumptieprijzen voor 2018.

De prijzen voor de aankomende editie bedragen €9,50 per 3,5 consumptiemunt. Je kunt de munten ook alleen maar vanaf dat aantal kopen. Even rekenen: voor 1 munt ben je dus  €2,71 kwijt.

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Sinds 2007 bedroeg de prijs voor een consumptiebon op Pinkpop €2,50. Waar dat bedrag bij de meeste andere festivals vaak hoger ligt, hield Pinkpop stug vast aan ‘vier muntjes voor een tientje’. Tot dit jaar, dus.

Eerder werd al bekend dat Pinkpop dit jaar voor het eerst gaat werken met munten in plaats van bonnen.

Dit weekend volg je Pinkpop live via Festileaks. Check de livestream op onze site of het verslag via de story op Instagram. Op onze homepage vind je de hele week allerlei interviews, tips, games en voorbeschouwingen. Pinkpop-week is aan!

Pinkpop 2018

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop 2018 vindt plaats van 15 t/m 17 juni in Landgraaf. Het festival viert dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche prijken acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook zullen Snow Patrol, Jessie J en Bløf een optreden geven. Tickets voor het hele weekend kosten dit jaar €220,- (excl. servicekosten). Als je slechts een dagje wilt doen, kost dat je €100. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival, of de festivalpagina op Festileaks. Op ons forum kan je meepraten over het laatste Pinkpop-nieuws.

DELEN
Amber
Student Media, Informatie & Communicatie. Verslaafd aan concerten, festivals en eigenlijk gewoon muziek in het algemeen. Favorieten: Kendrick Lamar, Muse, Arctic Monkeys, Anderson .Paak en The xx. Daarnaast trots lid van de nieuwsredactie en tevens mede-verantwoordelijk voor het Spotify-kanaal van Festileaks.