Nog twee weken en dan is het eindelijk zover: Pinkpop 2018. De voorbereiding voor het festival is in volle gang en dat is te merken. Op de website van het festival is te lezen dat er komend jaar muntjes in plaats van bonnetjes gebruikt worden.

Vanaf nu is het namelijk mogelijk om een kluisje op de camping te huren. Via de website kun je voor het hele weekend een kluisje reserveren, dit kost je €10,-. Zo kun je je waardevolle spullen veilig en weggestopt houden. Tijdens het festival zelf kun je er ook een huren, je betaalt dan met muntjes. Opvallend, het is de eerste editie waarbij er betaald moet worden met muntjes in plaats van bonnetjes. Buro Pinkpop wilde er verder niet op ingaan.

Over de prijs van de muntjes is helaas nog niks bekend. In een gesprek liet Jan Smeets weten hier nog een flinke berekening op losgelaten moet worden.

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop 2018 vindt plaats van 15 t/m 17 juni in Landgraaf. Het festival viert dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche prijken acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook zullen Snow Patrol, Jessie J en Bløf een optreden geven. Tickets voor het hele weekend kosten dit jaar €220,- (excl. servicekosten). Als je slechts een dagje wilt doen, kost dat je €100. De weekendtickets zijn al een tijdje uitverkocht. Dagkaarten zijn voor alle drie de dagen nog wel beschikbaar. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival, of de festivalpagina op Festileaks.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.