Nog twee weken en dan is het eindelijk zover: Pinkpop 2018. De voorbereiding voor het festival is in volle gang en dat is te merken. Op de website van het festival is te lezen dat er komend jaar muntjes in plaats van bonnetjes gebruikt worden.

Vanaf nu is het namelijk mogelijk om een kluisje op de camping te huren. Via de website kun je voor het hele weekend een kluisje reserveren, dit kost je €10,-. Zo kun je je waardevolle spullen veilig en weggestopt houden. Tijdens het festival zelf kun je er ook een huren, je betaalt dan met muntjes. Opvallend, het is de eerste editie waarbij er betaald moet worden met muntjes in plaats van bonnetjes. Buro Pinkpop wilde er verder niet op ingaan.

Over de prijs van de muntjes is helaas nog niks bekend. In een gesprek liet Jan Smeets weten hier nog een flinke berekening op losgelaten moet worden.

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)
Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Pinkpop 2018 vindt plaats van 15 t/m 17 juni in Landgraaf. Het festival viert dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche prijken acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook zullen Snow Patrol, Jessie J en Bløf een optreden geven. Tickets voor het hele weekend kosten dit jaar €220,- (excl. servicekosten). Als je slechts een dagje wilt doen, kost dat je €100. De weekendtickets zijn al een tijdje uitverkocht. Dagkaarten zijn voor alle drie de dagen nog wel beschikbaar. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival, of de festivalpagina op Festileaks.