Extra weekend + camping combitickets beschikbaar voor Woo Hah 2018

Misgegrepen bij het kopen van je tickets voor Woo Hah 2018? Dan hebben wij goed nieuws! Er komt namelijk een gelimiteerd aantal extra weekendtickets inclusief camping vrij.

Door het ongeldig maken van een aantal tickets die in de zwarthandel waren beland, komt er zaterdag 16 juni een gelimiteerd aantal extra weekendtickets inclusief camping vrij. De tickets gaan om precies 10.00u in de verkoop, dus zorg dat je ruim op tijd klaar zit. De weekendtickets inclusief camping zijn namelijk al sinds april uitverkocht, wat het aannemelijk maakt dat ook deze lading er snel doorheen zal gaan.

Weekendtickets zonder kampeerplaats zijn nog wel goed verkrijgbaar, net als dagtickets voor de vrijdag en zondag. De zaterdagtickets zijn al geruime tijd uitverkocht.

Woo Hah! 2018

Woo Hah! viert haar lustrum van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli 2018 op het evenemententerrein van de Beekse Bergen, waar steevast ook Best Kept Secret plaatsvindt. Het festival duurt dit jaar voor het eerst maar liefst drie hele dagen. Dagtickets gaan voor € 59,- over de toonbank, terwijl je voor een weekendticket exclusief camping € 99,- neerlegt. Op het programma staan dit jaar onder andere J. Cole, Joey Bada$$ en A$AP Rocky.

Wil je weten wat je kunt verwachten? Neem dan een kijkje naar ons festivalrapport van 2016. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.