FestiPoll: Naar welke acts kijk jij het meeste uit op Pinkpop 2018?

Pinkpop 2017 | Foto: Bart Heemskerk

Het festivalseizoen is in volle gang en we zijn bijna toe aan het langstlopende festival ter wereld: Pinkpop. De 49ste editie van de koningin der Nederlandse festivals belooft een knaller te worden. Het begint dan ook hoog tijd te worden om je blokkenschema en bijbehorende looproute uit te zetten. Daarom de vraag: naar welke acts kijken jullie het meeste uit op Pinkpop 2018? Laat het ons weten in de FestiPoll!

Pinkpop-vrijdag 15 juni

De eerste Pinkpopdag is werkelijk een dag voor jong en oud. Met The Offspring en het langverwachte Pearl Jam op de main stage komen de ervaren festivalgangers zonder twijfel aan hun trekken. Aan de andere kant van het leeftijdsspectrum is ook de jongere generatie voorzien met o.a. Oliver Heldens, Donnie en Lil’ Kleine op het programma. Waar kies jij voor, oud of nieuw? Of ga je voor een goede combinatie?

Pinkpop vrijdag

View Results

Laden ... Laden ...

Pinkpop-zaterdag 16 juni

Niemand minder dan Foo Fighters sluiten de zaterdag van Pinkpop 2018 af. Eindelijk komt er een vervolg op de afgelaste show van 2015. Ook de rest van de dag lijkt de focus op het betere gitaarwerk te liggen: o.a. Nothing But Thieves en A Perfect Circle zullen voor het nodige headbangen zorgen. Gelukkig kun je ook een pauze nemen van al dat gitarengeweld. Met o.a. Riley Pearce en JP Cooper zullen er genoeg rustmomentjes te vinden zijn. Pak jij je rust, of ram je lekker door?

Pinkpop zaterdag

View Results

Laden ... Laden ...

Pinkpop-zondag 17 juni

Op de laatste dag maken de rock-headliners plaats voor popmuziek: Bruno Mars sluit Pinkpop 2018 af. Ook de rest van de dag zullen er genoeg dansfeestjes te vinden zijn. Bijvoorbeeld bij Oscar and the Wolf, Sigrid en Don Diablo. Kun jij na twee dagen nog steeds geen genoeg krijgen van de rockers? Geen nood! Triggerfinger, Editors en Greta Van Fleet staan voor je klaar! Wat wordt het: dansen, rocken of een beetje van beiden?

Pinkpop zondag

View Results

Laden ... Laden ...

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop 2018 vindt plaats van 15 t/m 17 juni in Landgraaf. Het festival viert dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche prijken acts als Pearl Jam, Foo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook zullen Snow Patrol, Jessie J en Bløf een optreden geven. Tickets voor het hele weekend kosten dit jaar €220,- (excl. servicekosten). Als je slechts een dagje wilt doen, kost dat je €100. De weekendtickets zijn al een tijdje uitverkocht. Dagkaarten zijn voor alle drie de dagen nog wel beschikbaar. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival, of de festivalpagina op Festileaks.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen