Melt 2018 lanceert app inclusief tijdschema

Foto: Stephan Rad

Voor Melt-gangers kan de voorpret nu echt beginnen. De organisatie van het Duitse festival heeft de app gelanceerd, inclusief eerste blik op het tijdschema.

Kan jij je zenuwen niet meer bedwingen en wil jij nu toch echt weten wanneer The XX, Florence + The Machine en Fever Ray spelen? Dan biedt de Melt-app uitkomst. Met de app heb jij als eerste toegang tot het tijdschema van het festival en de eerste versie van de festivalplattegrond. Het puzzelen kan nu dus echt gaan beginnen! Wat zijn voor jou de lastigste clashes?

Melt Festival 2018

Foto: Johannes Riggelsen

Melt Festival vindt aankomend jaar plaats van 13 tot en met 15 juli. Op een oud industrieterrein bij Berlijn wordt komende zomer weer 3 dagen lang gedanst tot je er bij neer valt. Echt de hele dag dansen? Ja, echt de hele dag. Op de 24 uurs-dansvloer stopt het feest namelijk nooit. Slapen doe je thuis maar.

Ook met de locatie scoort het festival ieder jaar hoge cijfers. Het oude industrieterrein is volgens vele bezoekers een lust voor het oog! Dit jaar zijn onder andere Florence + the Machine en The xx op het Duitse festival te vinden.

Tickets voor het festival zijn nog volop te koop. Enkel de vrijdagtickets zijn helemaal uitverkocht.

Melt Festival Logo

Melt Festival 2024

Locatie
Duitsland
Gräfenhainichen, Duitsland
Datum 11-13 juli 2024
Line-up
Freddy K
James Blake
Honey Dijon
Tickets Kopen