Namen signeersessies Pinkpop 2018 bekend

Pinkpop 2017
Photo credit: Bart Heemskerk / Pinkpop 2017

Pinkpop 2018 gaat over een paar uurtjes van start, en aan dat heuglijke nieuws kunnen nu ook de namen voor de signeersessies toegevoegd worden. Onder andere Triggerfinger, Parov Stelar en Blaudzun zullen hun fans verblijden met hun handtekening.

Nu de weergoden ons redelijk goed gezind lijken, kunnen we natuurlijk niet wachten tot we aankomend weekend eindelijk onze favoriete acts in Landgraaf gaan zien. En voor de echte fans heeft Pinkpop ook dit jaar weer een aantal artiesten gestrikt voor een signeersessie.

Zo zien we op vrijdag Oh Wonder, Blaudzun, The Last Internationale en Slydigs naast de IBA Parkstad Stage neerstrijken. Zaterdag is het naast Parov Stelar de beurt aan Rotterdamse groep De Likt, die in het grote festivalinterview met ons aangeven dat Pinkpop altijd al op hun bucketlist heeft gestaan. Op zondag verblijden Michelle David & The Gospel Sessions, Triggerfinger en The Overslept hun fans bij de Club OOR tent.

Pinkpop 2018

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop 2018 vindt plaats van 15 t/m 17 juni in Landgraaf. Het festival viert dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche prijken acts als Pearl Jam, Foo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook zullen Snow Patrol, Jessie J en Bløf een optreden geven. Tickets voor het hele weekend kosten dit jaar €220,- (excl. servicekosten). Als je slechts een dagje wilt doen, kost dat je €100. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival, of de festivalpagina op Festileaks. Op ons forum kan je meepraten over het laatste Pinkpop-nieuws.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen