Advertisement

Niek Nellen geeft verrassingsoptreden op Best Kept Secret 2018

Afterpartees

Een last-minute toevoeging aan de line-up van Best Kept Secret 2018! Afterpartees-frontman Niek Nellen komt vanmiddag van 14:00 tot 15:00 met een ‘dadrock-set’ naar de FOUR.

De FOUR stage wordt het hele weekend door dj St. Paul gehost. Hij heeft aardig wat verassingen in petto; gisteren kondigde hij op het laatste moment een dj-set van STUFF. aan. Zou er voor morgen ook een verassingsoptreden op de planning staan?

Niek Nellen

Afterpartees

Als frontman van de band Afterpartees uit het Limburgse Horst bereikt Niek Nellen in 2014 grotere bekendheid, drie jaar na de oprichting van de band. Het debuutalbum Glitter Lizard werd uitgebracht, en de heren stonden op festivals als Noorderslag, Pinkpop, Lowlands, en Best Kept Secret. Niek is dus geen vreemde op het festivalterrein in Hilvarenbeek. Zijn dadrockset vindt plaats van 14:00 tot 15:00 op stage FOUR.

Best Kept Secret 2018

Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Dit weekend vindt Best Kept Secret 2018 plaats. Op 8, 9 en 10 juni strijkt het festival neer op de Beekse Bergen. De headliners voor de aankomende editie zijn Arctic MonkeysThe National en LCD Soundsystem. Verder zien we bijvoorbeeld ook Angus & Julia Stone, Johan, Future Islands, Slowdive, CHVRCHES en Father John Misty terug. De weekendkaarten voor het festival zijn uitverkocht. Voor alle dagen zijn er nog dagkaarten beschikbaar, maar hoeveel is onbekend.

Meer informatie over Best Kept Secret vind je op de website van het Brabantse festival. Op de homepage van Festileaks volg je deze week bovendien de belangrijkste updates over het festival, zoals weersvoorspellingen en de lastigste clashes. Check daarnaast ook zeer zeker onze app in de Apple Store of de Google Play Store; daarmee blijf je op de hoogte van het laatste festivalnieuws.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2018

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 8-10 juni 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.