De opbouw van Pinkpop 2018 is in volle gang! Met nog drie nachtjes slapen totdat het feest losbarst, zien we op foto’s dat het terrein al goed vorm begint te krijgen.

Eind mei liet het festival al weten dat de opbouw gestart was. Niet veel later was te zien dat Stage 4 overeind stond. Nu blijkt uit nieuwe foto’s dat ook de Main Stage, Brightlands Stage en IBA Parkstad Stage inmiddels opgezet zijn.

De grote Main Stage staat helemaal klaar; hier sluiten komend weekend Pearl Jam, Foo Fighters en Bruno Mars de festivaldagen af.

Vlakbij de Main Stage staat opnieuw de knalroze Brightlands Stage; hier geniet in de schaduw van optredens van onder meer Blaudzun, Sevn Alias en Maan.

Aan de andere kant van het terrein staat de ‘gloednieuwe’ IBA Parkstad Stage ook klaar voor de start: The Offspring, Noel Gallagher’s High Flying Birds en Oscar And The Wolf geven hier dit weekend shows.

Naast de diverse stages is in de verte ook al te zien dat er allerlei eet- en drinktentjes opgezet zijn, net als andere faciliteiten:

Pinkpop 2018

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop 2018 vindt plaats van 15 t/m 17 juni in Landgraaf. Het festival viert dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche prijken acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook zullen Snow Patrol, Jessie J en Bløf een optreden geven. Tickets voor het hele weekend kosten dit jaar €220,- (excl. servicekosten). Als je slechts een dagje wilt doen, kost dat je €100. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival, of de festivalpagina op Festileaks. Op ons forum kan je meepraten over het laatste Pinkpop-nieuws.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.