Opbouw Pinkpop 2018 is gestart

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Met een kleine drie weken voordat Pinkpop 2018 losbarst is de opbouw van het festival begonnen. Via social media deelt het festival de eerste foto van de opbouw. Op de foto is helaas nog geen voorproefje van het terrein te zien.

De voorpret voor de komende editie van Pinkpop is al een tijdje bezig. Het programma is bekend, er kan gepuzzeld worden met het blokkenschema en onlangs is het campingprogramma onthuld. Op vrijdag 15 juni start het driedaagse festival en vanaf dan kleurt Megaland weer vertrouwd roze. Headliners dit jaar zijn Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars. Heb je nog geen kaarten in huis maar wil je Pinkpop toch meemaken? Koop dan snel nog een dagkaart! Deze zijn op dit moment nog voor alle drie de dagen beschikbaar.

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop 2018 vindt plaats van 15 t/m 17 juni in Landgraaf. Het festival viert dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche prijken acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook zullen Snow Patrol, Jessie J en Bløf een optreden geven. Tickets voor het hele weekend kosten dit jaar €220,- (excl. servicekosten). Als je slechts een dagje wilt doen, kost dat je €100. De weekendtickets zijn al een tijdje uitverkocht. Dagkaarten zijn voor alle drie de dagen nog wel beschikbaar. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival, of de festivalpagina op Festileaks.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Line-up
Tickets Kopen