Nadat de organisatie van Pohoda nog een waarschuwing de wereld instuurde is de kogel nu door de kerk; het festival is uitverkocht. Alle combitickets voor het Slowaakse evenement zijn de deur uit.

Met nog twee dagen te gaan kan de organisatie het bordje met ‘uitverkocht’ op de deur hangen. Het festival verkocht de afgelopen jaren altijd uit. Dit jaar kunnen de festivalgangers genieten van de Amerikaanse St. Vincent, Glass Animals, The Chemical Brothers en Jamie Cullum. Voor het volledige programma check je de website van het festival.

Pohoda 2018

Foto: Martina Mlčúchová

Het Slowaakse Pohoda Festival vindt plaats in de stad Trenčín. Het lokale vliegveld van Trenčín wordt jaarlijks weer opgetogen voor een drie dagen durend feest. Komend jaar vindt de 22e editie van het festival plaats van 5 tot en met 7 juli 2018. Het Slowaakse festival heeft al die tijd redelijk onder de radar plaatsgevonden. Best vreemd als je bedenkt dat o.a. Björk, Sigur Rós, Nick Cave en Kraftwerk eerdere edities kleur gaven. En dan hebben we het nog niet eens uitgebreid over de unieke locatie – een vliegveld – gehad. Dit jaar spelen onder andere St. Vincent, Glass Animals, The Chemical Brothers en Jamie Cullum op het festival.

Klinkt aantrekkelijk? Festival.Travel organiseert meerdere reizen vanuit Nederland en België naar dit mooie festival!

DELEN
Sam
Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot aan Underworld. Werkzaam in de zorg en in opleiding tot verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Jera On Air.