Zelfbevestiging: Slayer naar Graspop en Dowload Japan 2019

931
Foto: Martin Hausler

Een leak voor Graspop Metal Meeting en Download 2019: Slayer verklapt in het tourschema hun komst naar de festivals in België en Japan.

Op de website van de band is te zien dat Graspop en Download 2019 op de agenda staat. Mocht het tourschema kloppen, dan mogen we Slayer op deze festivals verwachten. Eerder werd de band al aangekondigd voor het Franse Hellfest 2019.

Voor Graspop 2019 lekte eerder al een reeks namen, waarvan een deel inmiddels is bevestigd. Slayer stond daar destijds nog niet tussen. Op dit screenshot van het tourschema van de band zie je de leak terug:

Slayer

Als in 1986 Reigh in Blood van Slayer uitkomt, groeit de band uit tot een van de pioniers in het trashmetalgenre. Slayer vormt samen met Megadeth, Antrax en Metallica ‘the big four’. In januari van dit jaar kondigt de band hun afscheidstournee aan. Het daadwerkelijke afscheid lijkt dus nog even te worden uitgesteld met een optreden op onder andere Graspop en Download Japan.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Graspop 2019

Graspop 2018
Photo: Graspop Press

Graspop Metal Meeting 2019 vindt plaats van 21 t/m 23 juni in Dessel, België. Met de bevestigingen van onder andere KissWithin TemptationSlipknotDef Leppard en Sabaton zijn de eerste namen een feit. De voorverkoop is inmiddels van start gegaan. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Het Belgische festival weet ieder jaar een line-up te presenteren met de grootste namen uit de hardrock- en metalscene. Zo stonden vorig jaar Guns N’ Roses, Iron Maiden, Volbeat en Ozzy Osbourne op het affiche, waarmee het festival kon rekenen op een extreem hoog rapportcijfer in het festivalrapport.

Ik probeer zoveel mogelijk van de wereld te zien. Ik leef op muziek en Bruce Springsteen is mijn held, Lionel Richie mijn guilty pleasure. Later als ik groot ben, word ik journalist. (Stiekem groot fan van Roda JC, maar weet niet of ik dat openbaar moet maken)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.