Leak: Mac DeMarco en meer naar All Points East 2019?

Mac DeMarco
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De website Bandsintown wist een aantal opmerkelijke namen te bevestigen voor All Points East 2019. Onder andere Mac DeMarco en First Aid Kit zijn volgens de site volgend jaar in Londen te zien

Na de bevestiging van o.a. The Chemical Brothers van afgelopen week, lichten John Grant en Snail mail nog een tipje op van de sluier voor All Points East 2019. In een bericht op de website van Bandsintown was te zien dat Mac DeMarco, First Aid Kit, KOKOKO! en Julien Baker in 2019 naar London af gaan reizen.

Het is nog onduidelijk of deze leak daadwerkelijk klopt. Behalve John Grant en Snail Mail hebben de andere artiesten het festival namelijk niet op de tourschema staan. In het screenshot wat inmiddels offline gehaald is zijn alle bevestigingen te zien:

All Points East 2019

Photo: Tom Hanock (All Points East 2018)

Het 10-daagse All Points East vindt volgend jaar voor de tweede keer plaats, in het Victoria Park in London. Het festival duurt van 24 mei tot en met 2 juni 2019. Meer informatie vind je op de website. Inmiddels zijn o.a. The Chemical Brothers, Hot Chip en Primal Scream bevestigd. De editie van 2018 viel goed in de smaak, met optredens van The War On Drugs en Lorde. Ook acts als Catfish & The Bottlemen en Frank Carter & The Rattlesnakes waren in de Engelse hoofdstad te vinden. Ons festivalrapport geeft je een kleine sfeerimpressie.

All Points East Logo

All Points East 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
London, Verenigd Koninkrijk
Datum 16-25 augustus 2024
Line-up
KAYTRANADA
Justice
PinkPantheress
Tickets Kopen