3FM Serious Request veilt VIP-tickets voor Pinkpop 2019 en meer

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

3FM Serious Request: Lifeline is deze week in een vernieuwd jasje van start gegaan. Niet nieuw is de veiling, waar ook dit jaar weer toffe festival-items worden geveild. Festileaks zet ze voor je op een rijtje.

Dit jaar gaat de opbrengst van 3FM Serious Request: Lifeline niet naar één doel, maar drie. Door te bieden op een van onderstaande festival-items doe je niet alleen jezelf een groot plezier, maar help je ook met het redden van levens. Win-win that is.

Reis een maand lang de beste Europese festivals af

EXIT Festival 2018

Komende zomer kun jij samen met een vriend of vriendin naar maar liefst vier verschillende Europese festivals: VOLT, EXIT, Pohoda en Colours of Ostrava. Naast toegang tot deze festivals is de reis ook inbegrepen. En hoe! Je reist een maand lang per trein met je kont in de eerste klas. Als klap op de vuurpijl krijg je er ook nog twee bluetooth speakers bij.

Bied nu

Twee VIP-tickets voor Pinkpop 2019

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

Ben jij een echte Pinkpopganger en wil jij het festival van achter de schermen zien? Als hoogste bieder krijg je een backstage-rondleiding, twee Pinkpop shirts en toegang tot de pers- en gastruimte. En dan hebben we het nog niet eens gehad over Fleetwood Mac en Mumford & Sons, die optredens krijg je er natuurlijk ook gewoon bij.

Bied nu

Jouw quote verwerkt in het Paaspop decor (incl. twee weekendtickets)

Joris Bisschops (Paaspop 2018)

Deze is voor creatievelingen en flauwe grappenmakers. Jouw eigen quote wordt namelijk verwerkt in het decor van Paaspop. Nee, niet ergens weggedrukt, maar lekker in het zicht, zodat iedereen het kan lezen. En die quote mag je ook zelf bewonderen: bij dit item zitten namelijk twee weekendtickets voor het festival.

Bied nu

Deze festival-items worden ook geveild

3FM Serious Request 2018

3FM Serious Request is het jaarlijks terugkerende evenement waarbij geld wordt opgehaald voor het Rode Kruis. Dit jaar is er geen glazen huis, maar lopen drie dj-teams door het land van actie naar actie.

Na deze tocht komen de dj’s op kerstavond aan bij TivoliVredenburg in Utrecht. Dit jaar steunt 3FM Serious Request drie doelen met een overkoepelend thema: levens redden. Zo wordt geld opgehaald voor reanimatie in Nederland, noodhulp bij oorlog & conflicten en bescherming tegen natuurgeweld.

De veiling sluit op 27 december.

Pohoda Festival Logo

Pohoda Festival 2019

Locatie
Slowakije
Trencín, Slowakije
Datum 11-13 juli 2019
Line-up
Death Grips
Vitalic
Viagra Boys
Tickets Niet meer beschikbaar.