Zelfbevestiging: Bring Me The Horizon naar All Points East 2019

Bring Me The Horizon
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Bring Me The Horizon geeft eind mei een optreden op All Points East 2019. Dit bevestigt frontman Oli Sykes tegenover NME. Het Londonse festival vindt slechts zes dagen voor Pinkpop plaats. 

De festivalzomer van Bring Me The Horizon wordt verder uitgebreid. In gesprek met NME wist frontman Oli Sykes te vertellen dat de band op All Points East 2019 optreedt. Ze zouden hierdoor ook een optreden op Pinkpop kunnen verzorgen.

De band stond eerder in 2016 nog op het Limburgse Megaland. Met de eerdere bevestigingen voor onder andere Rock Werchter en Rock Am Ring is het mogelijk dat de band ook in 2019 Pinkpop bezoekt. Het hele interview met Oli Sykes lees je hier terug.

Bring Me The Horizon

Bring Me The Horizon
Foto: Bart Heemskerk

BMTH oftewel Bring Me The Horizon is een Engelse metalcore band. Het eerste album van de formatie zag in 2005 het levenslicht. Sindsdien zijn we zes releases verder, het laatste album ‘That’s The Spirit’ dateert echter alweer uit 2015. Je kunt de band kennen van hits als ‘Throne’, ‘Follow You’ en ‘Happy Song’. De band gaf in 2016 nog shows op Glastonbury en Pinkpop. Met de komst van het nieuwe album in 2019 zal de band opnieuw in Europa te vinden zijn.

All Points East 2019

Photo: Jordan Curtis Hughes (All Points East 2018)

Het tiendaagse All Points East vindt volgend jaar voor de tweede keer plaats, in het Victoria Park in London. Het festival duurt van 24 mei tot en met 2 juni 2019. Meer informatie vind je op de website. Inmiddels zijn onder andere The Chemical Brothers en Bon Iver bevestigd. De reguliere verkoop is op vrijdag 16 november 9.00 uur gestart via de festivalwebsite. De prijs van een ticket voor één dag bedraagt £ 62,95 exclusief boekingskosten, wat omgerekend neerkomt op zo’n € 72,-.

De editie van 2018 viel goed in de smaak, met optredens van LCD Soundsystem, The War On Drugs en Lorde. Ook acts als Justice, Oscar and the WolfCatfish & The Bottlemen en Frank Carter & The Rattlesnakes waren in de Engelse hoofdstad te vinden. Ons festivalrapport geeft je een kleine sfeerimpressie.

All Points East Logo

All Points East 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
London, Verenigd Koninkrijk
Datum 16-25 augustus 2024
Line-up
KAYTRANADA
Justice
PinkPantheress
Tickets Kopen