Florence + The Machine en The National naar British Summer Time 2019

Een nieuwe lading namen voor British Summer Time 2019. Onder meer Florence + The Machine en The National zijn op het affiche van het Britse festival te zien. 

Naast de twee bovenstaande namen zijn ook: Lykke Li, Khruangbin en Nadine Shah te zien in het Londense Hyde Park. Bekijk hieronder het affiche voor zaterdag 13 juli.

Florence + The Machine is momenteel nog niet te zien op een Nederlands festival. De zangeres staat ondertussen wel op Rock Werchter en Electric Castle. Hierdoor behoort een concert op Down The Rabbit Hole tot de mogelijkheden.

Voor The National is dit de vijfde festivalshow voor in 2019. De band speelt in augustus onder meer op Summer Well en het Portugeese Parades De Coura. Met deze twee festivals in augustus is de band een goede kanshebber voor Lowlands en Pukkelpop.

Florence + The Machine

Bron: Facebook

De Britse band Florence + The Machine brak door dankzij het welbekende SXSW Festival. Festivaloptredens op onder meer Glastonbury en Reading & Leeds Festival waren het gevolg. Daarna ging het snel. Het debuutalbum Lungs, met daarop hits als ‘Kiss With a Fist’ en ‘You’ve Got The Love’, was een doorslaand succes. Inmiddels heeft de band drie studioalbums op zak met daarop een arsenaal aan meezingers. Het vierde album High As Hope zag eerder dit jaar het licht. Met een nieuwe tournee doet Florence onder andere Ahoy Rotterdam en het Antwerpse Sportpaleis aan.

British Summer Time 2019

British Summer Time is de verzamelnaam van een reeks concerten, welke plaatsvinden van 5 juli tot en met 14 juli in Hyde Park, Londen. Iedere dag staat geheel op zichzelf, waardoor er alleen dagtickets te verkrijgen zijn voor het evenement. Voor de komende editie zijn Bob Dylan en Neil Young op vrijdag 12 juli aangekondigd en Robbie Williams op zondag 14 juli.

De kaartjes voor Bob Dylan en Neil Young zijn al in de verkoop gegaan. Tickets voor Robbie Williams zijn te koop vanaf 6 december om 10 uur onze tijd. Wil je graag Florence + The Machine en The National zien? Zet je dan klaar op 7 December om 10 uur. Meer informatie kun je vinden op de website van British Summer Time.